Comic Life

Comic Life 3.0.1

Maak een collage als een stripboek

Met Comic Life maak je van jouw eigen foto’s een stripverhaal. Het is een simpel programma waarmee iedereen snel een leuke collage maakt. Was de vakantie een grote sof? Deze proefversie van Comic Life verbloemt het voor je. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te gebruiken
  • Leuke graphics en letters

TEGEN

  • Gebruikt veel geheugen
  • Gaat snel vervelen

Excellent
9

Met Comic Life maak je van jouw eigen foto’s een stripverhaal. Het is een simpel programma waarmee iedereen snel een leuke collage maakt. Was de vakantie een grote sof? Deze proefversie van Comic Life verbloemt het voor je.

Comic Life is simpel te installeren software en het is even zo makkelijk in het gebruik. Door de speciale effecten verander je foto’s in een schilderij of een tekening. Heb je geen foto’s op je computer staan om te gebruiken dan neem je snel beelden met de webcam op. Moet het allemaal wat spannender, kies dan voor de pop art-stijl of een alien-look. De tekstballonnen en aparte lettertypes geven het een professioneel uiterlijk. Comic Life gebruikt ook geluidseffecten die rechtstreeks uit een cartoon lijken te komen.

Ondanks de vele effecten gaat Comic Life toch snel vervelen. Het is een eenzijdige manier van scrapbooken. Het is een keer of twee leuk, maar daarna heb je het wel gezien. Voor zo’n klein programma gebruikt het ook opvallend veel geheugen.

Om een stripachtige collage te maken is Comic Life uitermate geschikt. Het zorgt ervoor dat je heel makkelijk een heel leuke pagina maakt. Dit is echter het enige en is daardoor te beperkt voor de echte scrapbookfanaat.

Meeste downloads Fotografie voor Mac

Meer
Comic Life

Download

Comic Life 3.0.1

Beoordelingen about Comic Life